میکروفون یکی مهم ترین تجهیزاتی است که برای صدابرداری استفاده می شود و با توجه به کاربردی که شما از آن انتظار دارید در انواع مختلف دسته بندی شده است. میکروفون ها اغلب برای ضبط و پخش صدا در برنامه های زنده و… مورد استفاده قرار می گیرند. توانایی ها و تکنولوژی های روز متفاوت آن ها سبب شده تا از آن ها برای صدابرداری در محیط های پرسرو صدا و دیگر محیط ها بتوان استفاده کرد. به طبع قیمت میکروفونی که می توانید صدای یک محیط پر سر و صدا را محو کند با مدلی دیگر که توانایی این کار را ندارد یکسان نیست. لازم است تا شما بدانید برای چه محیط و کار بخصوصی میکروفون را تهیه مینماید تا بتوانید در هنگام خرید میکروفون هزینه بی علت نکنید.

هزینه میکروفون های متفاوت چقدر با هم فرق میکند؟

اما توجه داشته باشید که حساسیت هر کدام از این دریافت کننده های صدا متفاوت است و میکروفونی که برای ضبط پادکست از آن قصد استفاده دارید و یا یک مدل دیگر که برای صحبت در خیابان ۱۵ خرداد میخواهید چه از نظر قیمت، نوع ساخت و تکنولوژی متفاوت هستند. گاه این تغییر قیمت به دلیل نوع کاربرد تا چند میلیون تومان و گاهی چند ده میلیون تومان نیز میرسد.

تجهیزات و قطعاتی که برای مدل های مختلف در نظر گرفته می شود می تواند متفاوت باشد،‌ به همین دلیل بعضی از آن ها قیمت متفاوت تری نسبت به دیگری دارند. به طور مثال قیمت میکروفون مداحی با یقه ای یا شات گان ( Shotgun Microphone ) متفاوت می باشد و می توانید بر حسب نیاز هر یک را خریداری نمایید. شاید کار اصلی این کالا دریافت صدا از محیط و تبدیل آن ها به امواج الکتریکی باشد ولی هر شرایط بخصوص نیازمند به مدل و نوع خاص خود می باشد.

انواع میکروفن ها کدام اند؟

میکروفون های تک سویه، دو سویه و چند سویه با توجه به قطعات متفاوتی که برای ساخت آن در نظر گرفته می شود با استانداردهای متفاوت و با برخی تفاوت ها، به دریافت یک قسمت یا چندین قسمت صدا می پردازند، همین عوامل نیز سبب می شود تا محصول قیمت متغیری هم داشته باشد. پس در هنگام خرید به آن توجه داشته باشید تا بهترین را تهیه نمایید. ساختارهای متفاوتی که این محصولات دارند می توانند کارکردهای مختلفی ارائه دهند. به طور مثال میکرفون های داینامیک، کاندنسر، ریبون، مینی گان و گان هر کدام قابلیتی دارد و برای اجرا در استودیوها و اجراهای زنده مورد استفاده قرار می گیرد. میکروفون های داینامیک از آن جایی که حساسیت بالایی ندارند،‌ برای محیط هایی که سر و صدای بالایی دارند نیز استفاده می شوند.

خرید انواع میکروفون

این محصول برای کارهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد به طور مثال آن ها توسط استیریمرها، در سالن های اجتماعات، کنفرانس ها، ضبط های زنده و… بهره برده می شود. هر کدام با توجه به امکاناتی که برای هر کدام در نظر گرفته شده می تواند عملکرد متفاوتی را در پیش می گیرد. در ادامه به بررسی انواع میکروفون ها می پردازیم تا به شما در انتخاب بهترین و مناسب ترین میکروفن برای شما با شما همراه باشیم.

میکروفون های سیم دار

‌ میکروفون های بی سیم از جمله مواردی هستند، که کاربر به آن ها نیاز اساسی دارد و در مکان های مختلف از یکی از دو گزینه ای که کاربری ساده تری را نسبت به شرایط داشته باشد، مورد استفاده قرار می دهد. برای اطلاع از قیمت میکروفون می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید تا پاسخگوی سوالات شما در این زمینه باشند.

میکروفون های رومیزی

به دلیل اینکه تخصصی تر هستند، از آن برای ضبط پادکست،‌ اجراهای ویدئویی، کنفرانس ها و در بعضی موارد برای خواننده ها می تواند استفاده شود.

محصولات میکروفون یقه ای ( Lavalier Microphone )

این مدل کاربرد زیادی در اجراهای زنده دارد و به صورتwireless همانند یک فرستنده رادیویی کار می کند. زمانی که می خواهید آن را تهیه کنید،‌ بهتر است به دامنه داینامیکی که صدا را پخش می کند و نسبت سیگنال به نویز مناسبی دارد، میکروفن خود را خریداری نمایید.

برای ضبط ویدئوهای آموزشی از کدام میکروفن استفاده نمایید؟

ضبط فیلم های آموزشی از اهمیت بالایی برخوردارند و به همین دلیل بهتر است، مدل یقه ای را استفاده نمایید زیرا عملکرد کاربردی آن بهتر می باشد و در هنگام تکان خوردن صدا را به صورت دقیق تری ارائه می دهد. اگر فاصله زیادی از آن دارید و نمی خواهید در معرض دید قرار بگیرد می توانید،‌ از نوع بوم دار استفاده نمایید که گونه ای محبوب برای بازیگرها و نویسنده ها است. برای مصاحبه ها نیز بهتر است از میکروفون های چندسویه (یک سویه، دو سویه و…) استفاده کرده و بهترین صدا را ضبط نمایید.
انواع دیگری از این محصول مانند میکروفون داخلی ( Built-In Microphones ) و میکروفون دستی (Handheld Microphone) وجود دارد که هرکدام قابلیت خاص خود را دارا هستند.

خرید میکروفون

این محصول در انواع مختلف با توجه به کاربردهای گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد،‌ پس در هنگام خرید میکروفون باید به شیوه و کارکرددهی آن دقت کرده و در نهایت نوعی از آن را که مخصوص کار شما می باشد تهیه نمایید. همچنین قبل از اینکه آن را تهیه کنید بهتر است برند آن را مشاهده کرده و از اصل یا تقلبی بودن آن اطمینان پیدا کنید. کیفیت،‌ دوام، پخش صدای شفاف و واضح از جمله مواردی است که هم بر قیمت تاثیر می گذارد و هم کاربر در هنگام خرید به آن توجه می کند.

 

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

خرید تلفنی